Aktuellt datum och tid: lör feb 27, 2021 3:19 am

 Sida 1 av 1 [ 2 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Usama bin Laden
InläggPostat: tis maj 03, 2011 7:11 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej!

Så lyckades supermakten USA med alla sin resurser till slut - nästan tio år efter 11 september 2001 - döda den förhatlige Usama bin Laden, den förmodade hjärnan bakom 11 september attacken. I en nattlig helikopterattack tog sig ett amerikanskt specialförband in i den bunkerliknande byggnad där terroristledaren uppehöll sig. Efter en del strider sköts han ihjäl.

Horoskopet för den nattliga räden ser ut så här:


Bild

Attacken mot Usama bin Laden, 2 maj 2011, 01:00 Lokal tid, Abbottabad, Pakistan


Uranus i Väduren styr Ascendenten i Vattumannen och Pluto i Stenbocken styr MC i Skorpionen - en plötslig (Uranus) och dödlig (Pluto) attack. De många planeterna i Väduren i andra huset ger en antydan om de militära resurser som stod till amerikanernas förfogande. Aggressiviteten (Väduren) pekar mot den retrograda Saturnus i Vågen i det åttonde huset (död) som samtidigt bildar kvadratur med Pluto (också död). Attackens mål var uppenbarligen att döda Usama bin Laden. I vid mening bildar Pluto ett T-kors med Uranus i Väduren och Saturnus i Vågen.

Jupiter i konjunktion med Mars i Väduren ger ett tydlig signatur för den framgångsrika attacken och trigonen till Norra månnoden i Skytten i det elfte huset speglar att det rörde sig om en attack utförd av en specialiserad grupp (elfte huset) ur den amerikanska krigsmakten. Att Neptunus i Fiskarna (i konjunktion med Kiron) döljer sig i första huset antyder att det var fråga om en hemlig eller dold operation.

Hurdan människa var han då denne Usama bin Laden? Något säkert födelseklockslag har vi inte, men han var född den 10 mars 1957 i Riyadh i Saudiarabien. Planeternas fördelning i tecknen ser ut så här:


Bild

Usama bin Laden, 10 mars 1957, 12:00 (okänd tid), Riyadh, Saudiarabien


Betoningen ligger på tecknet Fiskarna. De tre planeterna där - Solen, Merkurius och Venus - är i kvadratur till Saturnus i Skytten. I hans fall tycks det spegla en flykt in i en "egen verklighet" (Fiskarna) i relation till religiösa dogmer (Saturnus i Skytten). I horoskopet för klockan 12:00 bildar Månen i Kräftan en quindecil ("besatthet") till Saturnus i Skytten.

Neptunus i Skorpionen tycks förstärka det missriktade religiösa temat, särskilt som den är i kvadratur med Uranus i Lejonet (radikala ideal och härskardrömmar). Usama bin Laden gjorde sig till ledare och frontalfigur för den världsvida radikala, våldsinriktade islamismen. Våldet, brutaliteten och maktsträvandena visas tydligt av kvadraturen mellan Mars i Oxen och Pluto i Lejonet.

Den sammanlagda bild som framträder är bilden av en fanatisk, hatisk och destruktiv person inriktad på att sätta sin prägel på världen.

Ha gärna synpunkter på horoskopen!


Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Usama bin Laden
InläggPostat: tis jul 09, 2013 11:40 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Såg just i nyhetsflödet (idag 2013-07-09) att amerikanska CIA nu bestämt sig för att för all framtid "begrava" all dokumentation kring Bin Laden-räden. Inga detaljer om händelseförloppet kommer någonsin att offentliggöras, uppger man. Då känns det ändå märkligt på något sätt att horoskopet för händelsen (i ovanstående inlägg från maj 2011) finns kvar som ett tillgängligt "dokument" om räden - universums egen dokumentering av händelseförloppet!

Visserligen har räden skildrats flera gånger i halvdokumentär film- och bokform, men dessa redogörelser är ändå i viss mån och kanske till stor del tillrättalagda och subjektiva till sin natur - särskilt som de i flera detaljer motsäger varandra. Horoskopet för händelsen är den enda objektiva dokumentationen! Det gäller bara att också kunna tolka det så objektivt som möjligt.

Ser att täcknamnet på operationen var "Operation Neptune Spear". Märkligt nog ser vi hur just Neptunus i Fiskarna i första huset karateriserar händelsen som en hemlig och dold operation!


Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 2 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  

cron