Aktuellt datum och tid: ons jan 20, 2021 1:06 pm

 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Ny kategori för diskussioner
InläggPostat: mån maj 26, 2014 12:09 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej!

När jag för drygt ett år sedan startade forumavdelningen "Siderisk astrologi" - som ett slags "forum i forumet" - så var min idé att jag skulle använda den här avdelningen mest för egna "offentliga anteckningar" medan jag studerade den här både spännande och viktiga delen av astrologin. Det hela utvecklade sig till ett slags "enmansforum", där jag huserade fritt och tog upp och tittade på olika sidor av den sideriska astrologin allteftersom mina studier i ämnet fortskred.

Med viss förvåning kom jag att se att inläggen lästes av ganska många forumbesökare. Så nu är jag nyfiken! :D Vilka är ni som läser inläggen i den här forumavdelningen och vad har ni för synpunkter på det jag har skrivit och på den sideriska astrologin överhuvudtaget?

Jag öppnar därför en särskild underkategori här för diskussioner kring den sideriska astrologin, där vi kan utbyta tankar och funderingar kring det här viktiga och omfattande området av astrologin - allt som rör den sideriska zodiaken, stjärnbilderna på natthimlen, osv. Det är naturligtvis inte "förbjudet" att göra inlägg i de andra sideriska kategorierna, men för överskådlighetens skull tror jag att det blir bra om vi har en särskild kategori här för diskussioner och utbyte av funderingar, medan jag samtidigt lägger ut längre inlägg eller artiklar i de andra underkategorierna.

Välkommen alltså i den här nya avdelningen att ta upp sådant som du särskilt intresserar dig för och som du funderar kring! :)


Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till: