Aktuellt datum och tid: ons jan 27, 2021 3:51 am

 Sida 1 av 1 [ 5 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Usama bin Laden
InläggPostat: ons jul 31, 2013 7:57 am 

Blev medlem: tis jul 30, 2013 7:15 pm
Inlägg: 6
Usama bin Ladin

Bild

Muhammed - (Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Bagomedov) - hvalimy (Gud och människa)


X --Hamid al-Attaas - mamma
Historiskt: formen av bokstaven - grekiska modifiering av feniciska symbolen "Kaf" - "palm växt", grekiska "chi", det slaviska "Prick" - förkortning för "cherub" (nummer 600). Namnet på detta brev återspeglas i ordet "poherit" som korsas av ett kors, liknar mönstret av detta brev.
X - ockra, torr och sträv: en blandning av gult (medling, värme) och grå (blygsamhet tihost).
Astrologiskt: spara energi och djupa fristående Virgo Scorpio

Osama: - Leo
Awad: belöning, belöning.

4 hade en positiv blodtyp.


Astrologiska beskrivning av den person

Usama bin Ladin
8 juni 1957 03:26:20 (GMT+03:06:50)
Riyadh, Saudiarabien (24°N38’00” 46°42'36"E)SOL

* 17: e graden av Gemini.
Mars
"The Blind Giant i tunga rustningar i en vild frenesi orsakar en jätte stridsyxa kraftfulla slag i ett tomrum." - Anger en person att överskatta sin styrka och att engagera sig i ett gräl, som fortfarande inte har någon att använda. Efter problem och slöseri med energi, till sin stora sorg, kan den personen finna att deras äventyr han inte kunde göra något och bara förtjänat en belöning galenskap. Denna symbol är fel och pinsamt.
Neenergichny karaktär helt tidigare liv.
(Jupiter). Svaghet, brist på initiativ. En person lämnar inte bakom några spår. Människan är svag, men det slags stark. I värsta fall - psykisk sjukdom, neuros, perversion.
"Godhet". Indikerar en trevlig och lättsam person som kan tillbringa tid i osjälviskt arbete för andra. Examen ger möjlighet att bli en musiker eller arbeta tillsammans med musikerna.

* Anslutning: Rigel (Beta Orionis 19 m 0,12) - Sun (orb -0 ° 43'11 "),
Hjälp: Dubbel blå-vit stjärna på vänster fot av Orion. Från Reggie - ". Fot"
Inverkan: Enligt Ptolemaios och Lily of the art Jupiter och Saturnus, senare författare tror att Jupiter är mer passande. Al-Vidas jämför det med Merkurius, Mars och Jupiter. Skänker vänlighet, heder, berömmelse, rikedom, lycka, uppfinningsrika förmågor och talanger inom mekanik, i allmänhet, öppnar upp många möjligheter i livet. Innate viljestyrka. Nee kämpar ständigt för att upprätthålla den uppnådda positionen och kan nå stor framgång i sociala termer och finans. Om född under denna stjärna inte är noggrann och ansvarsfull, eller duka under för svaghet, sedan efter posten för den efterföljande nedgången. Beroende på konfigurationen av strejker eller stärker rörelseapparaten, påverkar lederna.
Om datumen: framgång, framsteg, rikedom, stor ära för livet.
Höjdpunkten: en svindlande militär eller kyrkliga karriär, kort humör, ilska, generositet, resultat till följd av seriöst arbete, rädslor, evig ära, kan tyda på närvaro av en andlig mästare.
Connect:
Med Sun: förebådar en hög ställning i det militära, religiösa, sociala områden, stora framsteg i klassrummet astrologi. Oräddhet, djärvhet, mod, otyglade humör, handlingar hudutslag, deltar i blod, en hel del fiender, extraordinär lycka, framgång på slagfältet. Du kan vara kort stubin, oregerliga, krävande och även ta dig till en psykisk störning.


* Anslutning: Rigel (Beta Orionis 19 m 0,12) - Sun (orb -0 ° 43'11 "),
"Heel" - en av stjärnorna i stjärnbilden Orion botten. Förknippas med Saturnus, Jupiter, Mars. Ger upphov till rikedom, rang, eller andliga människan gör ideologiska arbetare. När Rigel kulminerar är på uppåtgående, kommer en sådan person vara en andlig lärare och allmänhet starkt ledarskap. Han aldrig kommer att överges, kommer alltid att stödja. C Venus - en stor arv.


MÅNEN

* 21: e graden av Libra.
Venus
"Ljust och smaklöst klädd kvinna sjunger, höja ett glas vin med sin högra hand på ena sidan av hennes anda av glädje, den andra -. Andan i bedrövelsen." - Anger en man smidig nog att bli förvirrad av yttre omständigheter, och kastar en skugga, saknad betydande. Smycken och andra prydnadssaker, hänge hans sensuella sökningar som lockbete, aldrig uppfyller till slutet och fortsätta att kräva mer av honom. Om en sådan person, driver sin verksamhet, inte kommer att vara alltför försiktiga och försiktiga, och det kommer alltid att vara en orm som biter honom, och detta skulle vara en obotlig sår. Det är en symbol för straff.
Otur, otur.
(Jupiter). Upproret, protest och självständighet. Tveksam, svår. Enväldig, orubbliga mannen, överväldigande de andra. En hel del svårigheter.
"Personlighet." Indikerar en charmig man vars avväpnande uppriktighet och vars sinne kan vara enastående. Politiker, offentliga personer, advokater.

KVICKSILVER

* 23: e graden av Taurus.
Saturn
"Ärkeängeln Mikael i bäckarna av svart regn dödar draken." - Anger att den person som har för avsikt och förmåga att hårdnackad passera testet. Drake - det är lust, förfall och död. Ärkeängeln Mikael - är livet, energin från solen, segern över nedgången, Black Rain - en ondska som leder till förfall. I en tid när en man känner hans andliga kraft, kommer han att vara en sann vinnare av monster, i vars klor dödat så många oskyldiga och oförsiktiga. Det är en symbol för seger.
Såren från hösten.
(Uranus). Examen droppe Uranus infertilitet. Generositet, öppet. Stor charm, karisma, pedagogisk förmåga, auktoritet. I värsta fall,
nederlag - risken för fall från höjd och olika oväntade skador.
"Rational". Indikerar en person som "i sig", sällan initiera andra i sina planer. Ibland associeras med arbetet i underjordiska arkeologi.

VENUS

* 1: a graden av cancer
Venus
"Outlandish ring, förseglad med en stor siffra på ett hjärta av vit onyx." - Anger en man med en hemlig kunskap. Han är extremt känslig, full av medkänsla för människor och gör mycket för att hjälpa och ge glädje till andra. Han är begåvad med extraordinär styrka, sprider en känsla av lugn och stillhet. En sådan person skulle förmodligen inte fri från bekymmer av sina egna, men det har kraft nog att klara av dem. Senare finner han att de strålar av godhet, som sträcker sig från den till andra människor, kommer tillbaka med ökad kraft till sig själv. Det är en symbol för medkänsla.
Söt karaktär.
(Jupiter). Godhet, trohet mot principerna. Man hem, med starka fundament. Tillägg till det förflutna, till traditionen, men några unsociable
"Ledande". Indikerar en person som avancerar andra. Musik och litteratur.

MARS

* 21: e grad av cancer
Uranus
"Människan, knappt hoppa över ett staket, falla i ett dike." - Anger en person utsatt för alltför stora äventyr. Det kommer att göra allvarliga misstag, på den tiden, så han bör vara mycket försiktig och viljestyrka för att tygla sin impulsivitet, vilket, om så bara för att låta henne, kan utlösa alla de risker som är förknippade med dessa farliga grader. självkontroll och förmåga att underordna sina handlingar mod bör vara ett primärt intresse av hans liv. Det är en symbol för brådska.
Förlust av status, oroligt liv på grund av frekventa oväntade resor.
(Proserpine). Grad av infertilitet, celibat emigration. En passion för resor, resor, resor. I bästa fall - det missionsarbete, och i värsta fall - en byte av bostad, oförmågan att lösa. Växling hem. Vill lösa en permanent bostad, men kan inte. Risker för mark och hem, som hänger över honom korsar olycka.
"Lost.". En person med ett gott sinne, men en svag vilja. Familjen kan ge honom riktning, men om du presenterar den för sig själv - kommer att vara intresserad av allt, men avslutade inte förrän i slutet. Universal förmågor.

JUPITER

* 22: e graden av Jungfrun.
Mars
"De nymfer och fauner mitt i skogen bacchanalian." - Anger en kreativ och mycket sensuell person, som kan vara vilseledande stark vilja och passion. Han är en sann vän, men han kan inte lita på folk som inte är värdig hans förtroende. En sådan person måste vara försiktiga till besvikelse och desillusion inte sätta honom elände. I enlighet med den ståndpunkt av planeterna i horoskopet för varje synnerhet kan denna grad indikera en karaktär är helt motsatt den ovan, men samtidigt i denna examen är alltid närvarande någon aspekt av bristen på frihet. Det är en symbol för förförelse.
Lössläppt karaktär.
(Mercury). Grad av sexualitet. Grad av förstörelse av huset. I värsta fall, leda till snedvridningar. Ofta, homosexuella och människor med hög potens. Onaturligt attraktion, upprörande livsstil, sofistikerad cynism. Exponering i förnedring.
"Intelligens". Indikerar en person som har talang, men är benägen att hare-brained system. En talang för musik och uppfinningar.

SATURNUS

* 10: e graden av Skytten.
Neptunus
"En stor metallkula, vilket har ljusa färgade reflektioner." - Anger en hög intellektuell nivå. Denne man - en född vetenskapsman, att söka berömmelse och erkännande. Han kommer att kunna belysa många dunkla problem av modern vetenskap och att lösa många komplicerade problem som kommer att ge honom respekt och erkännande av hans arbete. Tillgänglig för honom högre nivåer av andlighet, och han kommer att dela synpunkter från en av de esoteriska skolor, eller använda icke-traditionell kunskap. Det är en symbol för tillväxt.
Den perfekta ekonomiska situation.
(Månen). En av de bästa. Graden av fertilitet. Grad av snille: mångsidiga förmågor och intuitiv utveckling. Material och andliga rikedom. Ett framgångsrikt liv och välstånd.
"Insikt". Indikerar en person som ser allting rakt igenom, med insikt och visdom. Ofta resulterar detta i en mikrobiologi examen.

URAN

* 4: e graden av Leo.
Sol
"Ambassadör, lämnar residens för prins, som tillspetsat ler mot hans kansler." - Anger en man som kan fuska med leenden och löften. En sådan person bör vara särskilt uppmärksam på de människor som har makten, och han borde vara mer försiktig i förhandlingarna, eftersom han tenderar att ändra sina planer och ambitioner på grund av de starka och listiga motståndare. Det är en symbol för svek.
Diplomatiska färdigheter och karriärer.
(Månen). Grad av diplomater. Mycket försiktig, udda karaktär. Strävar hårt till målet, men knepiga, slingrande stigar. Ofta ses resenärer eller människor som måste resa en hel del. När en dålig horoskop risk för drunkning. När allvarliga tecken på Lejonet, Skorpionen, Stenbocken, då negativ aspekt mellan Venus och Pluto, eller om Venus är relaterat till Solen, Ascendenten, är almutenom jag hem, dispositor av solen eller månen, kan denna grad ge en förkärlek för sadism när yang horoskop, eller masochism - av Yin.
"Att kunna." Indikerar en person har förmågan prestationer på många sätt. Vanligtvis ges företräde till konst.

NEPTUNUS

* 30: e graden av Libra.
Kvicksilver
"Boy, borrat genom handledning i klassrummet." - Anger att, som behöver vakna upp, eller han sköt undan de andra människor som är mer energisk. Den här mannen har utmärkta mentala kapacitet, finkänslig och artig, men det tillåter andra att använda sig själva och lider av orättvisor och svek. Det är en symbol för slöhet.
Faran med våldsam död.
(Chiron, Jupiter). Grad av emigration. Möjligheten av en våldsam död, självmord. Man trudnovospituem, är det svårt att övertyga. I värsta fall, de påstådda nackdelarna folket. I bästa - stor mognad.
"Försiktigt." Indikerar en person som normalt är mycket uppmärksam på andra och djupt begrunda det obegripliga är alltid på jakt efter livets mening. Negativt - kan vara väldigt ytlig och oseriöst. Grad av psykologer, psykoterapeuter.

PLUTO

* 28: e graden av Leo.
Kvicksilver
"Flödet av olja faller från ovan till det stormiga havet." - Anger att den person som vill bli mer selektiv i angelägenheterna av deras dagliga liv, lär han till förståelse, takt och diplomati, och kommer att skapa omkring sig en speciell magnetisk atmosfär som gör det möjligt för honom att leda många människor fientligt inställda till fredsavtalet. Det är en symbol för försoning.
Gulligt tecken, en hel del vänner.
(Pluto). Grad av snille, talang och mental aktivitet. Graden av fertilitet. Eloquence, effekten på andra människor. Det välstånd som kommer genom vänner och beskyddare.
"Um." Indikerar en person med ett starkt sinne och många idéer, stark nog att föra dem i handling. Universal förmågor.

Rahu

* 19: e graden av Skorpionen.
Venus
"Kvinnan är väldigt catchy klädd och prydd med ringar, rasletami och otaliga lysande drugotsennostey, längtansfullt tittar ut genom fönstret på smycken butik." - Anger en man förförd briljans av jordiska ägodelar, precis som en nattfjäril dras av bländande glödlampor. Han har svårt att tillfredsställa sin passion för berikning, men han kan inte sluta - det är som en smärtsam hunger som inte kan uppfyllas. Vi önskar en sådan person att vara mer försiktig, eftersom denna mani inte fångas hans själ och kropp och inte göra honom ett hjälplöst offer för sina egna instinkter. Det är en symbol för degradering.
Girighet, kort temperament, ett liv fullt av kamp.
(Månen). Destruktiva examen. Examen som ger skorpionovsky bukett i det mest negativa sättet: förstörelsen av psykiska natur, pessimism, en förändring av hjärta, humör, girighet, förstörelse av hälsa. Ödet kan ge döden, katastrof.
"Juggernaut". Indikerar en person outtröttlig i sin strävan att uppnå målet, aldrig stoppa att fungera, tills den når målet eller inte köra om honom tills döden. En bra examen för idrottare eller resenärer.

Ketu

* 19: e graden av Taurus.
Mars
"Archer, klädd i rött, skjuta pilar vid sidan av månen." - Anger en person som inte kan anpassa sina resurser och begå dåraktiga och meningslösa handlingar. En sådan person med en brist på självbehärskning har en tendens att irritabilitet och aggressivitet. På grund av detta, kommer han inte att lita på, och han kommer att få lida av sina egna handlingar. Det är en symbol för bortkastat arbete.
Gentle natur, framgång endast i fysisk prestation.
(Jupiter). Surprise, mildhet, förfining. Svaghet karaktär. Kan ge sexuell perversion. Framgången bara i fysiskt arbete.
"Utveckling". Pekar på en man som, om hans humör och kontroll av biverkningar, kan göra stora framsteg på vägen mot utveckling. Förmågor kan appliceras s olika områden.

LILITH

* 1: a graden av Fiskarna.
Saturn
"Satyr sitter på en klippa vid floden, som rinner ut i havet, som håller en fisk." - Anger att den vanliga människan som är i fara från falska vänner och falska meningar och på grund av inblandning i bedrägliga transaktioner. Denna person kan lida på grund av deras släktingar och medling i hemliga anläggningar, och det förmodligen inte kommer att kunna göra det som han verkligen gillar. Han har en stark motivation att de ockulta och esoteriska läror. Det är en symbol av aning.
Ett lyckligt äktenskap, ett lugnt liv.
(The Sun). Grad av sällskaplighet, friskhet och nyhet. Framgång i de nya fabrikerna. Lugnt liv. Lyckligt gift.
"Emotional". Indikerar en person vars känsloliv är instabil och kan reagera starkt på det. Fiskarna - ett tecken på ytterligheter - extrem svaghet eller extrem kraft. Svaret på en kan skapa mer. Grad av skådespelare, sångare, ofta oprofessionellt.

SELENA

* 3: e graden av Skorpionen.
Mars
"Smith slog en hammare på städet, gnistor bländande ljus runt bright lights." - Anger att den person som försöker föra sanningens ljus i en värld av mörker. För den här mannen är inte tillräckligt för att samla lite tacksamhet till de människor han hade övertygat om något - även om det är trevligt, men är det inte vad han egentligen vill. En sådan person måste vakna upp ur drömmen för många, och slagen förorsakat dem av trögheten i den materiella världen, kommer att föra ljus till marken, vilket är jämförbart med den strålglans av stjärnor. Det är en symbol för genombrott.
Utestående filosofisk förmåga, längtan efter ensamhet, OSÄLLSKAPLIG.
(Venus). Grad av celibat. Förkärlek för filosofi. Måttlighet, självbehärskning, OSÄLLSKAPLIG, självförnekelse, tendensen till privatliv. I värsta fall - den pessimism, besvikelse, ensamhet. Den risk för kvävning.
"Bravado". Pekar på personen som försökt många gånger att prova lyckan, eftersom detta leder honom till hans fåfänga. Kanske en hel del resor i praktiken eller i tanke.Här är ett exempel på ännu ett diagram, där avsiktligt ändrade tiden för födseln.

Adolf Hitler

Bild


Jag gillar det datum 1974/12/27, den 11ch.30m.00, en liten stad i djungeln på gränsen mellan Brasilien och Argentina, där det på floden, var som senare översvämmades.
I diagrammet på två takter lång livslängd och en kort, men yoga ger lång livslängd stöder sitt första hem. Han, som min mormor Elizabeth II överlevande. Endast drottningen överlever kanske upp till 90 år., Och han var mer än 85.
Den fjärde negativa blod. Demon - Rakshasa. Kom från himlen i helvetet


Astrologiska beskrivning av den person

Adodf Hitler
December 22, 1889 07:55:36 (GMT+00:52:08)
Ranskhofen, Braunau am Inn Upper Austria, Austro-Ungern (48°15'23"N 13°02'07"E)


SOL

* 1: a graden av Capricorn.
Mars
"En beväpnad man är uppstånden och stiger upp ur marken." - Anger en person som får makten, anslutna främst med jordisk kunskap och vetenskap. Hans liv tar inte plats i lugn och ro. Han kommer att hota det stormiga havet och mörka stenar. Under årens lopp, när han blir äldre och får erfarenhet, kommer han att inse att militära teori och vetenskap inte ta något annat än rädsla och ångest. Och först när tiden är en sådan person verkligen stiga och stiga av världens fångenskap. Det är en symbol för gräl.
Diplomatiska skicklighet, den mystiska natur, är ofta födda tvillingar.
(Månen). Examen astrologer
tvillingar. Mycket udda grad. Starka ockulta krafter, natur, svårt att riva upp, med ett mycket komplicerat liv. Dualitet, listig, diplomati. Ofta har tvillingar.
"Religion". Indikerar en person vars liv intar en viktig plats religion eller godkännande eller förkastande av teologi och formulera sina egna teorier. Religiösa filosofer, skaparna av de nya etiska begrepp.

MÅNEN

* 28: e graden av Skytten.
Venus
"Måttligt klädd kvinna bryter svärdet på hans knä. I himlen ovanför det snabbt går igenom en hel del mörka moln, ger vika för den stigande solen." - Anger att den enskilde begåvas med kraft, utan att göra sig av med det helt utan pompa. För den här mannen tvister, krig, någon form av disharmoni - äckligt och bra bara som ett botemedel för sjukdomen. Han ger andra hopp och trygghet, och hotar att skingra mörkret i katastrofer som kommer från honom som från solens strålar. Det är en symbol för välvilja.
En stor viljestyrka, övervinner allt.
(The Sun). Examen boning Jupiter. En stark vilja, blinda envishet, uthållighet. Närhet är ofta dolda fel som är dolda från andra. Kommer till målet till varje pris, driver andra.
"Song." Indikerar en person med en sång i mitt hjärta. Passion för musik - oavsett om han gillar det eller bara lyssna aktivt arbetar inom detta område.

KVICKSILVER

* 9: e graden av Capricorn.
Neptunus
"En man som låg och sov på fältet, täckte en figur med ett ansikte slöja och en höjd hand visas bakom honom." - Anger en man född till stora ting, och vars skrifter är vördade av många människor många år efter sin pensionering från de snäva gränserna för jordiska tillvaro. Inspirerad och förvånad makt osynliga krafter, kommer den personen att bli en av de många celebriteter som förutbestämda av ödet att bringa ljus i mörkret i vår värld. Det är en symbol för upplysning.
Apati, en farlig nedgång.
(Proserpine, Saturnus). Examen boning Saturnus. Grad av sterilitet, i celibat. Hinder för verkställighet. Fall från en höjd. En av de katastrofala grader. Människan och bojor. I slutet av livet kan komma apati eller överkapacitet. Fallrisken. Suicide.
"Vast". Anger den breda omfattningen av mänskligt handlande. Resultatet av hans arbete är långtgående och fantasin hos samhället. Stats eller stora projekt, arkitekter och byggare.

VENUS

* 17: e graden av Skytten.
Venus
"Cupid håller i sin högra hand en bruten pil till vänster - en miniatyr ankare." - Anger en romantisk person med konstnärliga temperament, förtjust i poesi, konst, och genom den vetenskapliga forskningen som höjer den mänskliga själen över konventioner i vår värld, är hennes namn uppåt, mot bergen i månen och stjärnhimlen utrymmen. En sådan person kan lämna bakom ett vetenskapligt verk, romaner och dikter som kommer att överleva det. Men oavsett vad denna man gör och vad han gjorde, tror han på det, och ger alltid frågan till ett positivt resultat. Det är en symbol för initiering.
Ett sorgligt slut på ett liv ensam.
(Månen). Grad av sterilitet. Utrötningsgraden för yang planeter, andligt liv i enlighet med naturens lagar, en tro på en högre makt. Sådana människor faller under deras nivå,
dem till denna dra. Ensam, ledsen slutet av livet.
"Undecided". Indikerar en person som, oavsett hur självsäker kan tyckas, är i sig osäkra och tveksamma. Examen ger en god förmåga att arbeta med växter och husdjur.

* Anslutning: Subic (35 Ophiuchi denna m 2.43) - Venus (orb -0 ° 8'13 "),
Hjälp: Blekt gul stjärna på vänster knä av Ormbäraren. Översättas som "föregångare."
Inverkan: Enligt Ptolemaios, är av den typ av Saturnus och Venus, visar Al-Vidas Jupiter och Venus. Stjärnan ger ämnet uppriktighet, inre mod, ger honom lovord och framgång. Extravagans, slöseri med energi, perversa moral, framgång i tvivelaktiga aktiviteter.
Connect:
Med Venus: Denna person är inte lätt att uppnå det erkännande det förtjänar, utan material eller finansiellt stöd, särskilt om det finns konstnärliga eller musikaliska böjelser. Dessa människor kan orsaka en hel del sympati. Ändå är det troligt familjeproblem, inte nödvändigtvis fel i ämnet. Talang i musik och bildkonst, oavsett resultatet. I en mans horoskop - amoralisk, byta hustru.

* Anslutning: Subic (35 Ophiuchi denna m 2.43) - Venus (orb -0 ° 8'13 "),
Ger en komplett extravagans, misslyckande i livet. Man - intrigmakare, en drömmare, en resenär, en vagabond, "tumbleweed", aldrig att hitta en plats, och äventyrare. Med Venus - omoraliskt ändring hustru med Merkurius - mannen som tillbringade reser. På gränsen VIII hemma - döden genom vattnet.
(Sabic till Uranus -. Samma som Polstjärnan till jorden Observera att rotationsaxel Uranus ligger i planet av ekliptikan Genom Subic och Uranus i solsystemet översätter. "Lagen i det galaktiska Logos.")

MARS

* 25: e graden av Libra.
Månen
"Naken kvinna stående på en månskära, bakom henne mot en blå himmel gnistrande stjärnor." - Anger en attraktiv personlighet, som hotade att bli en fånge av sinnena, kom under utländskt inflytande. Karaktären av mannen - rastlös, impulsiv, konstnärliga och tomgång. Hans begär är starka och kan göra uppror mot förnuftet. Han har en förkärlek för allt som rör konst, teater, dans, är detta en mycket sensuell karaktär, beundrande jordelivet. Det är en symbol för förgängligheten.
Fåfänga, skönhet, många trevliga överraskningar.
(The Sun). Fåfänga, högtidlighet, ofta med god Venus indikerar den fysiska skönhet och attraktionskraft. De överraskningar av ödet, de kreativa möjligheterna. Med stark Pluto kan ge vampyrism.
"Insikt". Pekar på en ovanligt insiktsfull och intelligent man. Kanske är det dags att gå vidare och bli missförstådd. Grad av forskare snarare än siare.

JUPITER

* 16 grader Stenbocken.
Kvicksilver
"Några böcker och bada längs kusten, täckt med frodig vegetation, med vackra färger och vackra klippformationer som stiger ur havet." - Anger en man med konstnärlig själ, en stor älskare av naturen, en entusiastisk älskare av skönhet och majestät av Skaparen av hela skapelsen. Han försöker att använda en mängd olika sätt - målningar, dikter och sånger - för att uttrycka vad han känner sin själ. Denna man är mycket nära till naturen, och många av dess tillstånd kommer att uppfattas av honom och rör hans själ mottaglig. Det är en symbol för yttrandefrihet.
Mobile karaktär, företagande, och kärlek till sporten.
(Saturn). Graden av fertilitet. Grad av emigration.
Stealth, idérikedom, huvud, initiativ, rörlighet, natur, kärlek till sport, jakt, fysisk styrka. Mycket bra examen, gjorde lycka inte släppa. I denna grad, hösten Jupiter, så att personen inte stöds av sociala myndigheter, tvingade han sig att göra deras sätt att skapa trovärdighet till nackdel för Jovian kvaliteter. I värsta fall kan denna grad ge risken för katastrofer
"Underkastelse." Indikerar en person som verkligen är "offentlig" figur. En stor andel av arrogans, även om det kan sjunka till endast bombast eller arrogans. Ledamöterna i kommunfullmäktige eller riksdagen.

* Anslutning: Vega (Alpha Lyrae 3 m 0.03) - Jupiter (orb -0 ° 42'38 "),
Synopsis: En blek stjärna safir, som är i den nedre delen av Lyra. Namnet kommer från Al Waki - "Falling", under medeltiden kallades Vultur Cadens - "Falling Gryphon", dvs gam. Ofta felaktigt stavade Vega.
Inverkan: Enligt Ptolemaios, natur Venus och Merkurius, säger Al-Vidas om Saturnus i trigon till Jupiter i jorden tecken - särskilt, Stenbocken och Oxen. Babylonierna kallade Vega "stjärnan Drottning av livet." I ett bra utrymme konfiguration Vega ger konstnärliga talanger, särskilt musikaliska och skådespeleri förmågor, men också längtan efter njutning. Sådan excentriska bohemiska naturen kan flöda och oregelbundna liv, om det finns andra bevis på kartan. Vega, med lämplig aspectation kan hittas i förlossningen diagram av statsmän och politiker, personligheter, som spelade en stor roll i historien. Dygd, dra till den ideala, optimism, förfining, obeständighet, en man allvarligt, nykter, men ibland ser zaznayki och kuttrande.
Connect:
Från Jupiter: Den hög social status i sitt valda verksamhetsområde. Dessa människor är känsliga för alla hinder. Förluster i samband med rättsliga åtgärder, goda resultat, kan arresteras.

* Anslutning: Vega (Alpha Lyrae 3 m 0.03) - Jupiter (orb -0 ° 42'38 "),
Vega lovar en hel del tur, men tur långt, ger strävan efter lycka. Star av överraskningar, slumpmässiga lycka, äventyrliga, oplanerade höjder glänsa. Människor med Vega inte kan fästas till frukterna av åtgärder, annars turen går emot dem. Rising på Asc Vega ger ensamhet, avvisande, med månen - demoniska. Fortune är säker på att vara, men det är svårfångade. När en person känner sig lugn, lämnar sin förmögenhet. När allt är dåligt, vaknar en anda av ångest eller lidande kommer, kommer igen tur kommer att bära. På en annan, högre nivå Vega - är en stjärna av magi, mystiska ändamål, idealism och detta ger fullt stöd och beskydd. Genom det, folk profeterade, är det bra information. Den kinesiska och araberna kallade det sköldpaddan. I astromeditsine en helande stjärna, i horoskop av healers. Människor som har det i sina horoskop i en lindrigare form, ger healing från allvarliga sjukdomar.

SATURNUS

* 4: e graden av Jungfrun.
Kvicksilver
"Binder håller locket på är ännu inte bundna böcker." - Anger en person som sprider en ny doktrin och vars livsfilosofi bygger på förtroende och ansvar. En sådan person sinne Analyst - exakt och noggrann, och hans handlingar är relaterade till behovet och andras handlingar. Eftersom han inte accepterar vårdslöshet, är hans motto "bind -. Lugnt ta" Det är en symbol för skydd.
Kärleken till livet på landsbygden, framgång gården.
(Chiron, Jupiter). Mania planering. Byråkrat. Han bor och arbetar i enlighet med de planer, projekt. Korrosionsverkan, TRÅKIGHET, småaktighet. Han gillar att skriva alls, gräva under, klagar. Men det är också en kärlek till livet på landet, goda resultat inom jordbruket. Det kan också ge homosexualitet.
"Produktiva." Indikerar en god arbetare, men den saknar originalitet. Goda kunskaper inom olika områden.

URAN

* 27: e graden av Libra.
Månen
"Moonlight faller till en liten hydda, vilket står bland skogsträd. Med bara klarat stormen." - Anger en person på planeten som inte har ett skadligt inflytande, och som nöjer sig med lite, visar vänlighet och sympati för människor och djur. Med en from och känslig natur, är det möjligt att skaffa sig kunskaper om de astrala källor, samt observera atmosfäriska fenomen. Den här mannen är att ha ett gott inflytande på andra människor, att skapa fred och harmoni till där de inte är. Det är en symbol för harmoni.
Vänlighet, medkänsla för olyckor av grannarna.
(Proserpine, Saturnus). En av de bästa grader. Grad av klärvoajans. Generositet, medkänsla olyckor av andra. Ger bra kommunikation och kunna mecenater. Hemlig makt, auktoritet, vältalighet, gulligt.
"Förälder". Europaparlamentet pekar på den person i vars liv betonar föräldrarnas roll eller tillgivenhet och omsorg för äldre föräldrar, eller bristen på dem. Arbetet förknippas ofta med socialbidrag.

NEPTUNUS

* 3: e graden av Gemini.
Kvicksilver
"Composer, som innehar en scroll med ett musikstycke, står framför en stor kropp." - Anger att den person som kommer att tjäna folket och upphöja den. Det kommer att bli herre över sitt hantverk. Som en övertygad idealist och har en verklig förståelse av de invecklade sitt hantverk, kommer en sådan person att uppnå erkännande och utmärkelser. Det är en symbol för nåd.
Konstnärlig karaktär och stor musikalisk förmåga.
(Jupiter). Poetisk grad. Konstnärliga natur.
"Pedant". Indikerar en ambitiös människa, missa inte den minsta detalj i hans arbete. Universal förmågor.

PLUTO

* 6: e graden av Gemini.
Månen
"Analytikern kommer att tända röret - det är matt grön vätska." - Anger en försiktig person med ett vetenskapligt sinne, beroendeframkallande forskning och experiment. Erkänna hans myndighetsutövning eller inte - i varje fall, en sådan person aldrig lämnar hans arbete oavslutat, men kommer det inte gå bort från denna planet, inte lägga till det växande ljuset av alla progressiva mänskligheten. Det är en symbol för forskning.
Framgång på det rättsliga området.
(Neptunus). Cool sinne. Ofta advokater. Osympatisk karaktär, seghet, podlovatost, unemotional. Framsteg inom fältförsöket.
"Defiant". Indikerar en person som talar öppet om de nuvarande förhållandena, om den finner dem stötande. Grad av resenärer.

Rahu

* 4: e graden av cancer
Månen
"Napivshiysya jolly kamrat i maskeraddräkter sover på bordet med sitt glas rött vin välte - innehållet rann ut på golvet." - Anger en romantisk person, men den extravaganta karaktär, uppskattar jorden hänsynslöshet mer än visdom. I sin strävan efter lycka, finner han ingenting men trötthet, utmattning och tomhet. Det är en symbol för desorientering.
Passion.
(Neptunus). Demoniskt,
graders demon-frestaren. Kan orsaka en mängd olika tvångstankar och rädslor. Förkärlek för sekretess och hemliga sexuella enheter. Dessa indikatorer kan stimuleras svårighetsgrad Vädurens tecken. Degree svart massa. Om horoskop är negativt, med t-rutor och kors situation, är det lätt att gå denna väg. Då stängde Triton och tecken på vatten och kan inte påverkas. I bästa fall - en kämpe mot mörkrets krafter, i värsta sadomasochism.
"Sound". Indikerar en man med en ovanligt lyhörd. Musikaliska talanger.

Ketu

* 4: e graden av Capricorn.
Saturn
"Persephone graciösa ut från den underjordiska världen utanför. Strålande sol, och hela området är rikt på vete, frukter och blommor, en mängd fåglar och fjärilar virvlar över hennes huvud." - Anger en varaktig man tvingar sig själv att arbeta hårt - oavsett om det är friskt eller sjuk, i syfte att undanröja alla hinder för att förverkliga sina önskningar. Här ser vi anslutning av mentala, emotionella och fysiska styrka - treenigheten, vilket medför en risk för den här mannen genom och de mest ogynnsamma förhållanden. Att födas stiger själen ur skuggorna av världen, går livet vidare, och med den förtrollande ljus av de fantastiska templen är uppnåbara och konsekvens skapar odödlighet. Detta är en symbol för uthållighet.
Framsteg inom vetenskapen.
(Pluto). Noggrannhet, avsky, snudd chistoplyuystva. Målmedvetenhet. Head, förtroende till fanatism. Att övervinna hinder genom enorma svårigheter. Framgång i forskarkarriären. I allmänhet, en bra examen - möjliggör koncentration och stress.
"Idealist". Indikerar en person som arbetar i namn av ett ideal. Kan ha en mottaglig psykisk eller omedvetet falla för mentala influenser. Väl manifesteras i organisationen av valkampanjer eller medelstora - sessioner.

LILITH

* 17: e graden av cancer
Jupiter
"Karavanen av handlarna på kameler genom öknen på väg." - Anger en älskare av resor - en man som har en förkärlek för kringflackande liv. Han är dock mycket tydligt inser behovet av att arbeta, köra runt i husvagnar, vars handel är inte begränsad till någon region eller land. En sådan person kommer att få vinster genom de olika varor, köpa och sälja dem, eller använda saker som behövs överallt. Orimliga ibland, ibland en tålmodig - men han har alltid ett. Det är en symbol för utbyte och handel.
Neenergichny, svag karaktär.
(The Sun). Grad av nervositet, går livet vidare nerverna i tårna. Brist på energi, svag karaktär.
"Planering". Man är allt noga beräknas. Hans egna intressen kommer alltid först. Så många användningsområden av krafter, redovisning, ekonomi, teknik och handel.


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Usama bin Laden
InläggPostat: ons jul 31, 2013 8:34 am 

Blev medlem: tis jul 30, 2013 7:15 pm
Inlägg: 6
År 2010. Jag blev erkänd som den bästa astrolog av året för en korrekt prognos för dagen av döden av Usama bin Ladin, en av världens ledande astrologiska tidskriften, De förutsägelse jag gjorde i sin rättelse av dagen och tiden för födelsen Usama. På forumet, men jag har gett ett annat horoskop, vilket motsvarar en vanlig födelsedag med Usama bin Ladin. Varför behöver de veta exakt datum och tid för födelse Usama? När tidningen ville från mig i utbyte mot ett första pris på $ 25,000 avgift för att veta mitt riktiga namn och plats jag vägrade pengarna och skrev till dem att Usama bin Ladin föddes i en helt annan dag och månad. När allt är man inte material och inte vill ha pengar för det. som han ger. eftersom kunskapen om Gud. Felet i botten av döden inträffade. Det på tiden jag inte använder den geografiska tiden, utan istället sätta en rundad trubbig Brittiska Greenwich Mean Time, är vilken. Endast i slutet av 19-talet introducerade denna dumma nation, extremister - kannibaler.
Här är texten i tidningen, som sökte mig för korrekt förutsägelse (på engelska):


1. Seth's Prediction On Osama
For those who missed this part in Newsletter # 9 here it is again
In 2009 July on astrologyweekly.com an astrologer by the name of Seth seems to have predicted 3rd May 2011 as the date of death of Osama Bin Laden and he seems to have rectified from various time of births known of Osama.
http://www.astrologyweekly.com/forum/ar ... 16154.html

10.03.1957, 10h.36m.24s., +3.00E, 24°42′42″N 46°43′27”, Riyadh, Saudi Arabi

The horoscope shows, that it is live and lives in the east. To the death will be in moving. Its death will come 03.05.2011 years from burns of a body and drugs as raised dose of an anaesthetic.


If anyone knows the email id or how to contact Mr. Seth pls do get in touch with us at admin@saptarishisastrology.com


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Usama bin Laden
InläggPostat: ons jul 31, 2013 8:41 am 

Blev medlem: tis jul 30, 2013 7:15 pm
Inlägg: 6
Seth skrev:
År 2010. Jag blev erkänd som den bästa astrolog av året för en korrekt prognos för dagen av döden av Usama bin Ladin, en av världens ledande astrologiska tidskriften, De förutsägelse jag gjorde i sin rättelse av dagen och tiden för födelsen Usama. På forumet, men jag har gett ett annat horoskop, vilket motsvarar en vanlig födelsedag med Usama bin Ladin. Varför behöver de veta exakt datum och tid för födelse Usama? När tidningen ville från mig i utbyte mot ett första pris på $ 25,000 avgift för att veta mitt riktiga namn och plats jag vägrade pengarna och skrev till dem att Usama bin Ladin föddes i en helt annan dag och månad. När allt är man inte material och inte vill ha pengar för det. som han ger. eftersom kunskapen om Gud. Felet i botten av döden inträffade. Det på tiden jag inte använder den geografiska tiden, utan istället sätta en rundad trubbig Brittiska Greenwich Mean Time, är vilken. Endast i slutet av 19-talet introducerade denna dumma nation, extremister - kannibaler.
Här är texten i tidningen, som sökte mig för korrekt förutsägelse (på engelska):


1. Seth's Prediction On Osama
For those who missed this part in Newsletter # 9 here it is again
In 2009 July on astrologyweekly.com an astrologer by the name of Seth seems to have predicted 3rd May 2011 as the date of death of Osama Bin Laden and he seems to have rectified from various time of births known of Osama.
http://www.astrologyweekly.com/forum/ar ... 16154.html

10.03.1957, 10h.36m.24s., +3.00E, 24°42′42″N 46°43′27”, Riyadh, Saudi Arabi

The horoscope shows, that it is live and lives in the east. To the death will be in moving. Its death will come 03.05.2011 years from burns of a body and drugs as raised dose of an anaesthetic.


If anyone knows the email id or how to contact Mr. Seth pls do get in touch with us at admin@saptarishisastrology.com
Så, vad är horoskop, som jag lämnat ovan är sant horoskop födelse Usama bin Ladin. Njut sant, tills du blir dess bärare, men alltid förvänta hans underkropp i världen (sinnet).


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Usama bin Laden
InläggPostat: ons jul 31, 2013 9:19 am 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej Seth,

Tack för dina inlägg. Men tyvärr blir de svårlästa, näst intill obegripliga, med den automatiska översättning till svenska som du gör. Antar att ditt modersmål är ryska. Skriv gärna mer kortfattat och på engelska, om du har möjlighet, och utan automatisk översättning som inte fungerar särskilt bra.

Allt gott,

Mats i det blåIn English:

Dear Seth,

Thanks for your contributions. Unfortunately they are very hard to read, due to the automatic translation into Swedish. I suppose your native language is Russian. Please write briefly and in English if possible, and without automatic translation, since it doesn't work.

Best regards,

Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Usama bin Laden
InläggPostat: ons jul 31, 2013 9:50 am 

Blev medlem: tis jul 30, 2013 7:15 pm
Inlägg: 6
Satisfy your request and translate into English.


Sorry. I do not blame that Western programmers have such a narrow mind and do not understand how to program their programs shaped by Russian language. But I always know a bad translation program "Google translator? "| English, trimmed, as a Jew and the language. Because English and accepted in the world of nation-wide communication. Because. That the world has already fallen to the bottom of the development. even from 06.06.2006, he moved to the levels of the nether worlds. You yourself imagine what quality can be at peace in this historic time when this world to live no more than 5 years?


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 


Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 5 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  

cron