Aktuellt datum och tid: tis jan 26, 2021 6:25 pm

 Sida 1 av 1 [ 3 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Någon som vill tolka?
InläggPostat: ons jun 19, 2013 12:58 pm 

Blev medlem: sön jul 22, 2012 3:25 pm
Inlägg: 7
Hej finns det någon som kan tänkas tolka min dotters födelsehoroskop? :D

17/1 2007 08.56 Borås


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Någon som vill tolka?
InläggPostat: ons jun 19, 2013 10:13 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej Diana!

Din dotter har Solen och Månen i Stenbocken och Ascendenten i Vattumannen. Dessa båda tecken är mest framträdande i horoskopet. Ett annat framträdande tecken är Skytten (med MC, Jupiter och Pluto). Det ger en bild av en pålitlig, ansvarsfull och målinriktad person (Stenbocken) som också är medmänsklig, nytänkande och originell (Vattumannen) liksom även frihetsälskande, aktiv och optimistisk (Skytten).

Bild
17/1 2007 08.56 Borås

Mest framträdande hus är det första (egna personen, kontakten med omvärlden) och det elfte (vänner, ideal, drömmar). Din dotter ser ut att vara en självmotiverad person som nog kommer att vilja staka ut sitt liv på sitt eget sätt. Hon kommer säkert att värdera sin självständighet högt. Samtidigt är hon i stort behov av struktur och trygghet (Månen i Stenbocken). Kanske kommer hon längre fram att finna detta i något gruppsammanhang eller bland vänner och likasinnade (elfte huset).

Merkurius (intelligens, kommunikation) är mycket framträdande i Vattumannen på Ascendenten, liksom optimistiska och framgångsrika Jupiter i egna tecknet Skytten på MC (livsmål, strävanden, karriär). Merkurius konjunktion med Kiron kan eventuellt antyda någon problematik kring kommande skolgång men det är svårt att säga något bestämt om det. Din dotter tycks i alla fall vara intelligent, kommunikativ och självständig i sitt tänkande.

Hon kan också ha konstnärliga anlag (Venus konjunktion Neptunus samt Uranus konjunktion Norra månnoden i Fiskarna i första huset). Eventuellt kan detta vara något hon kan ha svårt att förverkliga i tidig vuxenålder, något hon först senare i livet når fram till (Neptunus opposition Saturnus).

Hennes ambition är stark (Mars upphöjd i Stenbocken i konjunktion med Pluto). Kanske har hon också ett ”vulkaniskt temperament” (Mars konjunktion Pluto). Med Uranus – horoskophärskaren – i första huset är hon säkert en originell personlighet som vill uttrycka sig på sitt alldeles egna speciella sätt, något som är viktigt för henne att få göra. Vem vet, med Uranus i Fiskarna i konjunktion med den Norra månnoden (livsväg) kanske hon rent av kommer intressera sig för astrologi (Uranus, som alltså styr hennes ascendenttecken Vattumannen).

Detta är några reflektioner kring din dotters horoskop. Kanske känner du igen något av det, kanske kommer du att se en del av det ta form allteftersom hon växer till sig. I varje fall är hon en underbar person som du har förmånen att få lära känna och leda fram i livet på väg mot ett självständigt liv!

Berätta gärna ifall du känner igen henne i något av tolkningen.

Allt gott!


Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Någon som vill tolka?
InläggPostat: mån jun 24, 2013 12:35 pm 

Blev medlem: sön jul 22, 2012 3:25 pm
Inlägg: 7
Tackar så mycket för tolkningen :)
Det var en del som jag tycker stämmer väl in på henne.

Hon är en mycket bestämd liten donna har jag märkt :lol: och en liten ensamvarg som gärna hellre går sin egna väg. Hon är inte heller så lättpåverkad av barn i hennes egna ålder och det där med ”vulkaniskt temperament” stämmer bra (iallafall nu då hon är en 6åring) Trygghet och struktur är ohört viktigt för henne ( vi brukar faktiskt kalla henne för vårt lilla kontrollfreak) Hon är också VÄLDIGT kommunikativ och vältalig, redan vid födseln faktiskt! även något som många i hennes omgivning ofta har påpekat :)


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 


Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 3 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  

cron