Aktuellt datum och tid: ons jan 27, 2021 1:43 am

 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Aktuellt - februari 2011
InläggPostat: tor feb 24, 2011 4:25 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej alla forumbesökare!

Solen har nu gått in i Fiskarnas tecken. Och inte bara Solen utan också Merkurius, Mars och Kiron. Uranus befinner sig också i tecknet, på den sista graden på väg mot Väduren.


Bild


Astrologiskt kännetecknas Fiskarna av känslighet, medkänsla, inlevelseförmåga och vänlighet. Fisken är mjuk och förstående och ser till de svaga och utstötta. Det finns en stor omtänksamhet och vilja att uppoffra sig för andra. Intuitionen är stark liksom känsligheten för stämningar och atmosfärer. Poesi, konst och musik frodas i detta drömmande och visionära tecken.

Vad försiggår då på vårt forum? Som vanligt har vi haft en del intressanta resonemang om olika astrologiska frågor, bl.a. om Ken Wilbers "integrala filosofi" och hur den relaterar till astrologin. Vi har också resonerat lite om horoskophärskare, vad det innebär, och om hur det kan komma sig att Vattumannens tecken traditionellt styrs av Saturnus men i modern mening av Uranus - hur kan två så olika planeter passa in på samma tecken? Det resonemanget hittar du i den här tråden: aktuellt-januari-2011-t275.html

Några nyheter på forumet är "videohörnan" (AstroVideo Corner), nedtill på sidan, där jag har för avsikt att fortlöpande presentera intressanta videoklipp med astrologiskt innehåll. Där finns också en ny liten "widget" med astrologiska boktips. Om du klickar på en bok, kan du sedan läsa mer om den på amazon.com.

Till sist, har du provat den nya sidan "Aztro" med astrologen Rolf Ahlqvists tolkningsförslag till horoskopets olika aspekter, aktuella transiter och annat? Där kan du bli "din egen bästa astrolog": http://www.starsandherbs.se/aztro/index.htm

Ha en fin senvinter alla!

Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  

cron