Aktuellt datum och tid: ons jan 27, 2021 3:51 am

 Sida 1 av 1 [ 6 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Hej!
InläggPostat: tis dec 07, 2010 10:53 am 

Blev medlem: tis dec 07, 2010 10:49 am
Inlägg: 3
Hej, tacksam för en tolkning :) 1974 11 12, kl 19.12 i borås. Vet inte så mycket om grunderna :) Helt ok om du publicerar det :)


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hej!
InläggPostat: fre dec 10, 2010 12:28 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej Tiffany74!

Välkommen till forumet! Jag kan kommentera ditt horoskop lite grand, men det blir ingen fullständig horoskoptolkning. Eftersom du skriver att du inte är så insatt i astrologin, så undviker jag att säga så mycket om planeter, tecken och hus. Ditt horoskop ser i alla fall ut så här:


Bild

Tiffany74, 11 december 1974, 19:12, Borås

(Felaktigt horoskop, se efterföljande inlägg)


Ser att du fyller år i morgon, så jag får passa på att säga grattis! :)

Att döma av horoskopet tror jag att du är en mycket kreativt begåvad och intensiv person med en önskan och drift att vara skapande. Skulle tro att du lyser och strålar av entusiasm, värme och generositet när du får vara kreativ och skapande.

Du är säkert väldigt entusiastisk med många idéer och projekt som du brinner för. Men samtidigt kanske du inte har så lätt att genomföra allt det som du skulle vilja göra. Kanske har du svårt med vardagliga rutiner och göromål och kanske känner du dig inte helt förankrad i den yttre fysiska verkligheten.

Jag tror också att det är viktigt för dig att din identitet och dina egna resurser får vara grunden i ditt liv, så att säga. Tror att du har ett behov av att vara trygg i dig själv innan du agerar i världen omkring dig, men att du då också kan nå framgång.

Antagligen har du ett stort behov av frihet och självständighet, både då det gäller yrke/karriär och i nära relationer. Kanske finns det en viss osäkerhet förknippad med din karriär. Kanske det finns ett motstånd att övervinna för att du ska "våga" träda fram, så att säga.

Det är möjligt att du har en del besvärliga upplevelser och minnen förknippade med din uppväxt eller att du upplevt mycket av förändringar i ditt hem- och familjeliv.

Säkert är du en sökare som undrar över livets mening, kanske intresserar du dig för andlighet i någon form eller någon filosofi eller religion. Du tycker nog om att utvidga din kunskap inom något sådant område. Det är säkert också något som kan främja din kreativa sida.

Om vi ändå tar en titt på horoskopet, så kan du se vad många planeter som finns samlade i ditt femte hus (nedtill i horoskopet, markerat med siffran 5). Femte huset står för kreativitet, skapande, att uttrycka sig själv, men också för barn, lek och nöjen. Det är inte bara Solen som är i tecknet Skytten i det här skapande huset, utan också Merkurius, Venus, Mars och Neptunus. Så du har en stor skapande potential!

Också Månen är i det här huset, men i Skorpionens tecken - vilket tyder på intensiva känslor och kanske en dramatisk ådra. Förutom Solen och Månen kan det vara bra att känna till Ascendenten (längst till vänster i horoskophjulet) som du har i soliga och generösa Lejonet.

Hoppas du känner igen dig något i min tolkning. Fråga gärna om du undrar över något eller vill resonera om något område i ditt liv.

Med vänlig hälsning,

Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hej!
InläggPostat: fre dec 10, 2010 4:58 pm 

Blev medlem: tis dec 07, 2010 10:49 am
Inlägg: 3
Hej Mats!
Tusen tack för att du tog dig tid :) Tyvärr var det inte 11 december utan 12 nov :( Mvh Tiffany74


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hej!
InläggPostat: fre dec 10, 2010 5:16 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej! :D

Åh... Vad tokigt och förargligt! Jag tog fel och tolkade 11 12 som 11 december... :shock:. Så det blev ett horoskop för en helt annan person! Nu ser jag att 1974 11 12 ju bör vara 12 november det året.

Ok, men vi ger oss inte, jag gör ett nytt försök, men det tar nog ett par dagar.

Allt gott!

Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hej!
InläggPostat: fre dec 10, 2010 7:19 pm 

Blev medlem: tis dec 07, 2010 10:49 am
Inlägg: 3
Sånt kan lätt hända :D Uppskattar verkligen att du tar dig tid till detta! Ser fram emot att läsa det rätta sedan, tycker det är väldigt intressant :)
Tack igen :)


Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hej!
InläggPostat: lör dec 11, 2010 1:07 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej igen!

Nu då, ska det väl vara rätt horoskop i alla fall. Får skylla på min Merkurius i Fiskarna :D att det blev så fel i första försöket. Så här ser ditt riktiga horoskop ut:


Bild

Tiffany74:s riktiga horoskop, 12 november 1974, 19:12, Borås


Istället för att gratulera dig en dag i förväg till din födelsedag, så får jag väl nu gratulera dig en månad i efterhand! :D

Som du ser, blev det i alla fall en massa planeter i det femte huset. Skillnaden är att de nu är i Skorpionens tecken istället för Skytten. Det gör att bilden av dig blir en annan. Eld (Skytten) har bytts ut mot vatten (Skorpionen), överflödande entusiasm mot starka och intensiva känslor. Det utåtriktade har bytts mot det mer inåtriktade. Kan det stämma in?

Men fortfarande framträder bilden av en kreativt begåvad person, kanske med konstnärlig talang. Du brinner kanske inte lika ivrigt och entusiastiskt för olika idéer och projekt som det förra horoskopet antydde. Istället känner du antagligen intensivt, innerligt och starkt för det du vill skapa eller göra.

Samtidigt - och i det här avseendet liknar ditt riktiga horoskop det förra horoskopet - samtidigt kan det vara så att du inte alltid har så lätt att genomföra i praktiken allt det som du skulle vilja. Kanske har du svårt att vara riktigt "jordad" i den fysiska verkligheten och kanhända har du en del problem med de vardagliga rutinerna och sysslorna.

Din styrka - med så många planeter i Skorpionen - är din målmedvetenhet och viljestyrka. Oräddhet och uthållighet är kännetecknande för det här tecknet. Man vill gå till botten med saker och ting. Förmodligen vill du utforska livet och tränga in i det fördolda. Intensiva känslor hör till bilden och kanske en tendens att skapa dramatik.

Femte huset representerar kreativitet och skapande, hur vi uttrycker oss själva. Hit hör också barn, lekar, nöjen och rekreation. Så det bör vara områden som har stor betydelse i ditt liv.

Mönstret av planeter i det riktiga horoskopet är inte helt olikt det förra horoskopet. Så också här gäller det jag skrev förut om att det nog är viktigt att du känner att din identitet, den du verkligen är, och dina egna resurser får vara grunden i ditt liv, det som du utgår från när du agerar i din omvärld.

Du har både Solen och Månen i Skorpionen och Ascendenten - den punkt på zodiaken som steg upp i öster när du föddes - har du i vattentecknet Kräftan. Att vattenelementet dominerar så mycket tyder på att känslor är viktiga för dig och att du har förmåga att ha medkänsla med andra. Intuitionen är säkert stark och du kanske "anar" saker mer än att du uppfattar dem i klartext. Du kan ha anlag för konstskapande eller musicerande och det kan vara bra vägar för dig till uttryck och skapande. Med den stora känsligheten kan det vara svårt att anpassa sig till den "hårda verkligheten". Närhet till naturen och naturupplevelser är helt säkert välgörande.

Du tycks vara en ansvarsfull person som bryr dig om andra. Tidigt i livet kan det hända att du har haft svårt att våga visa dina känslor och riktigt vara dig själv utåt sett. Men i så fall är det något som du lär dig mer och mer under livets gång. Anledningen till det här antagandet är att du har planeten Saturnus i konjunktion med din Ascendent i vattentecknet Kräftan. Saturnus står för tidiga hämningar som vänds till något positivt med stigande ålder. När det gäller partner, dras du förmodligen till en pålitlig person som du kan respektera och bli respekterad av.

Dina planeter är i mångt och mycket välaspekterade till varandra, så det finns goda förutsättningar att du ska lyckas med saker och ting. Framgångsplaneten Jupiter står högst på himlen i ditt horoskop, i det känsliga vattentecknet Fiskarna. Kanske innehåller din karriär eller yrkesväg någon form av andlighet, konstnärlighet eller är kanske inom något vårdande, hjälpande område?

Hoppas att du känner igen dig bättre i det här riktiga horoskopet än i det förra :). Det skulle vara intressant om du vill säga något om hur du tycker det stämmer in eller inte. Astrologin anklagas ibland för att tolkningarna "stämmer in på vem som helst". Därför skulle det vara intressant att höra om det blev någon skillnad när vi övergick till det rätta horoskopet!

Fråga gärna om det är något du undrar över eller vill resonera om.

Allt gott!

Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 


Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 6 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  

cron