Aktuellt datum och tid: tor jan 28, 2021 2:01 pm

 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Anlagda bränder i Eslöv
InläggPostat: mån jul 26, 2010 11:48 am 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej!

I Eslöv i Skåne har en lång rad anlagda bränder härjat de senaste åren. Sommaren 2010 har - hittills - tre stora bränder anlagts under loppet av en månad. Den senaste branden började på kvällen den 24 juli. En stor lagerbyggnad och intilliggande djuraffär i centrala Eslöv totalförstördes av de våldsamma lågorna.

Spridningsrisken var stor i den kraftiga blåsten och flera villor i vindriktningen fick evakueras. Brandkåren lyckades hindra elden från att nå en närliggande ICA-butik.

Brandlarmet gick klockan 21:20. Horoskopet för den tiden ser ut så här:


Bild

Brand i Eslöv, 24 juli 2010, 21:20, Eslöv

Aspekter:

Bild


Samtidigt som lagerbyggnaden och djuraffären förtärdes av lågorna, sågs ungdomar sätta fyr på buskar och träpallar och riva ner polisens avspärrningar. Försök gjordes även att sätta eld på Östra skolan. Spår lär ha säkrats av polisen från det misslyckade försöket att antända skolbyggnaden. Polisen rubricerar den våldsamma branden i lagerlokalen och djuraffären som grov mordbrand.

Horoskopet har Ascendenten i Vattumannen med Ascendent-styraren Uranus i det första huset i konjunktion med Jupiter, båda i eldtecknet Väduren. MC är i eldtecknet Skytten och Solen i konjunktion med Descendenten är i eldtecknet Lejonet. Solen-Uranus/Jupiter-MC bildar tillsammans en eldtrigon.

Mars, som representerar eldsvåda, pyromandåd och mordbrand, befinner sig i Jungfrun i konjunktion med Saturnus i Vågen i det sjunde huset. Mars bildar en opposition till Uranus/Jupiter i Väduren och en trigon till Ascendenten.

Pluto, som kan representera ungdomskriminalitet, befinner sig i det elfte huset och bildar ett T-kors till Uranus/Jupiter och Mars/Saturnus oppositionen. Horoskopstyraren Uranus i Väduren är, som redan omnämnts, i konjunktion med Jupiter i Väduren, som styr det elfte huset i Skytten, som då kan syfta på det ungdomsgäng som av allt att döma låg bakom branden.

Att det kan röra sig om ungdomskriminalitet i ett invandrarsammanhang antyds av Skytten på den elfte husspetsen och av Uranus (immigration) i konjunktion med elftehusstyraren Jupiter i Väduren. Vi ser också att Pluto (ungdomskriminalitet) via Skorpionen styr det nionde huset, som också kan ha med invandring att göra.

Ungdomar representeras också av Merkurius och Venus, som båda är i sjunde huset. Merkurius är i eldtecknet Lejonet som också är på den sjunde husspetsen (angrepp med eld). Merkurius bildar genom en opposition tillsammans med Neptunus i Vattumannen i första huset en (ptolemaiskt) "oaspekterad ö". En liknande "oaspekterad ö" bildas genom trigonen mellan Venus och Månen i Stenbocken i tolfte huset. Venus bildar dessutom quindeciler både till Uranus i Väduren och Kiron i Vattumannen i första huset.

Vi kan se att horoskopet ger en klar och tydlig bild av händelsen - en våldsam brand av allt att döma anlagd av ungdomar, eventuellt med en invandrarproblematik. Att det var en lagerlokal och en butik som brann ner antyds av Tvillingarna på fjärde och femte husspetsarna samt av Jungfrun (med eldplaneten Mars) och möjligen också av Jupiter (i Väduren) och Saturnus (i konjunktion med Mars) - faktorer som indikerar lagerlokaler och butiker.

Vi ser också hur den kraftfulla T-korsformationen med Pluto i kvadratur till oppositionen mellan Uranus/Jupiter och Saturnus - alla i början av kardinala tecken - spelar in i händelseförloppet.

Kommentera och komplettera gärna tolkningen!

De båda tidigare Eslöv-bränderna den här sommaren, den 6 juni klockan 01:30 (en fritidsgård) och den 10 juni klockan 01:15 (en sporthall), har liknande horoskop, båda med Mars i Lejonet på Descendenten och Skytten på MC. Pluto är i båda fallen på den elfte husspetsen i kvadratur till Uranus i Väduren i första huset i konjunktion med Jupiter. Neptunus i Vattumannen är i de horoskopen i konjunktion med Ascendenten i Fiskarna.

Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  

cron