Aktuellt datum och tid: lör dec 15, 2018 9:27 pm

 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Projektpresentation
InläggPostat: lör sep 12, 2009 2:14 pm 
Site Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: mån aug 28, 2006 12:36 pm
Inlägg: 827
Ort: Sverige
Hej alla forumbesökare! :D

Här öppnar en ny forumkategori, Projekt Sverige i tiden! Projektet har en egen webbsida med samma namn. Webbsidan - som ännu bara är i ett tidigt uppbyggnadsskede - hör ihop med forumet och särskilt med den här nya forumkategorin.

Projekt Sverige i tiden - en astrologisk studie avser att vara ett samarbetsprojekt där alla som vill och är intresserade kan vara med och bidra till den nya webbsidans uppbyggnad - via inlägg i den här forumkategorin!

Syftet är att studera och undersöka de olika horoskop som finns för Sverige, hur de förhåller sig till varandra och till olika händelser och personer både i det flydda och i vår nutid.

Det är inte meningen att man ska behöva fördjupa sig alltför mycket i historiska eller politiska detaljer - såvida man nu inte är särskilt intresserad av det. Det är astrologin som är det viktiga. Det är den vi i första hand studerar och applicerar på det material vi arbetar med.

Det är alltså ett rent astrologiskt projekt avsett att belysa astrologins användbarhet, metoder och validitet. Dessutom är idén med verksamheten att den på ett naturligt sätt ska föra samman astrologer och astrologiintresserade kring ett gemensamt projekt.

Som astrolog eller astrologistuderande kan du aktivt vara med i projektet genom att diskutera och göra inlägg här på forumet. Intressanta och belysande diskussioner och inlägg kommer sedan - lätt redigerade - att överföras till hemsidan, som på så vis kommer att växa och förändras fortlöpande.

Du är hjärtligt välkommen att på det här sättet vara med och delta i projektet! Jag rekommenderar att du börjar med att kolla in projektets webbsida: http://www.starsandherbs.se/pst/index.htm

Du är sedan välkommen med synpunkter, idéer och material till projektet!

Det finns oerhört mycket att undersöka, studera och forska kring när det gäller Sveriges olika horoskop och hur de förhåller sig till olika händelser och personer både i det flydda och i nutid. Vi har alltså ett närmast outtömligt forskningsområde för vårt projekt och för våra diskussioner här på forumet!

Välkommen att vara med!

Mats i det blå_________________
Det finns en sång i allting
Offline
 Profil Skicka personligt meddelande  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
 Sida 1 av 1 [ 1 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Hoppa till:  

cron